Bombonele “Raffaello”

Bombonelele “Raffaello”(-in poza, langa porumbul fiert) sunt nelipsite de la petreceri si intalniri mamicesti deoarece sunt delicioase, rapid de facut, asa de sanatoase ca sunt foarte bune si pentru copii de 1 an 🙂

Reteta am gasit-o in cartea Ligiei Pop “Retete Vegane Fara Foc.

Ligia Pop are si un show fain pe Youtube cu retete foarte simple, numai bune pentru mamici care nu au prea mult timp sa bucatareasca. Daca vreti sa incepeti sa faceti dulciuri sau mancaruri mai sanatoase, neaparat uitati-va la aceste episoade.

Reteta in Ligia’s Kitchen: Guilt-free Coconut and Date Sweets

Si cateva cuvinte despre Ligia Pop:

Ligia Pop este promotoarea alimentatiei raw food in Romania, autor, raw chef, gazda show-ului “Ligia’s Kitchen®” care are 21 de episoade pana in prezent, fondatoarea si organizatoarea targurilor raw food nationale “Raw Generation®” si a miscarii “Romania Goes Raw”. Ligia a publicat pana in prezent trei carti despre raw food si o metoda inovativa de pian, deoarece pe langa toate acestea ea este si licentiata in muzica de catre Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si profesoara de pian.

Pentru episoadele din show-ul “Ligia’s Kitchen” care sunt in limba engleza, puteti selecta subtitrarea in limba romana apasand pe butonul rosu CC de sub video.

One thought on “Bombonele “Raffaello”

Leave a comment