Veseleţea

Tort de Ciocolată şi Mentă

Posted on: August 8, 2011

Ingrediente

1 cană caju crud //lăsat la înmuiat peste noapte

1 mână frunze de mentă verde

4 linguri cacao

2 linguri ulei palmier

1 lingură miere

1/2 cană apă

1 linguriţă seminţe de cânepă

pentru ornat

2 linguri fulgi nucă de cocos

1 linguriţă afine

1 linguriţă fructe goji

Toate ingredientele se amestecă în blender.

Se toarnă compoziţia într-un inel culinar şi apoi se ţine la congelator ~1 ora.

Dacă vi se pare că a ieşit cam moale, puteţi să mai puneţi seminţe de cânepă, nuci sau alte seminţe.

Inelul culinar pe care l-am folosit eu are diametrul 20cm, tortul a ieşit puţin cam subţire însă foarte bun🙂 Mă gândesc data viitoare să dublez cantitatea ingredientelor.

Reţeta am găsit-o în cartea Ligiei Pop “Reţete vegane fără foc”, unde sunt o gramada de minunăţii😉

Ligia Pop are şi un “Kitchen Show” pe youtube cu multe reţete care mai de care mai interesante.

Iată şi episodul cu tortuleţul🙂

Tags:

1 Response to "Tort de Ciocolată şi Mentă"

moaaaa…. si e de post !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Magazin cu produse naturale și sănătoase pentru copii și părinții lor ⚛

Evenimente in Brasov

No upcoming events

LIVE din Magazin :)