Scutecele Pop-in

De vreo două săptămâni tot citesc pe bloguri despre scutece refolosibile. Nu ştiu dacă de la nucile de săpun mi se trage, sau de la clubul clubul textiliştilor sau pur şi simplu de la tona de informaţii cu care sunt bombardată in fiecare zi prin intermediul articolelor minunate scrise de mămici frumoase si preocupate să caute ce-i mai bun pentru puiul lor, dar nu mai pot să suport de nici o culoare “pamperşii”.

Scutecele Pop-in seamănă foarte mult la prima vedere cu “pamperşii”. Sunt din familia AIO, adică All-In-One, formate dintr-un chiloţel de protecţie care poate fi de mai multe culori şi două inserturi. Interiorul scutecului este din bambus(70% bambus, 30%bumbac) foarte bun absorbant, dar care necesită mai mult timp de uscare. Se inchide la nivelul taliei cu arici. Mărimea este unică şi se poate regla cu ajutorul unor capse.

Pare foarte uşor de folosit. Aşă că de-abia aştept să-l incerc. In România am văzut că se găseşte la HipHip sau la Greenbaby.

Sau, dacă vreţi să vă încercaţi norocul adelle.ro are un Giveaway, două scutece pop-in vor pleca la două mămici pe 5 ianuarie 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s