Veseleţea

Piroşte cu brânză

Posted on: August 28, 2010

Sau cum le mai spune bunica “perohe” că de la ea am invăţat reţeta🙂

Ingrediente:

pentru aluat: 450g faină, 100ml apă, 2 ouă

pentru umplutură: brânză de burduf, un ou, puţin zahăr

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele pentru aluat. Se face un aluat frumos, apoi se intinde şi se taie in formă de triunghiuri sau cu un pahar. Pe fiecare bucată se pune din umplutura de brânză.

Se pune apă la fiert intr-o oală, după ce a inceput să fiarba punem şi piroştile.

Se incearcă cu furculiţa dacă sunt gata.

Mie-mi plac cu zahăr deasupra. Prin sud am văzut ca se mai mănâncă şi cu gem.

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Magazin cu produse naturale și sănătoase pentru copii și părinții lor ⚛

Evenimente in Brasov

No upcoming events

LIVE din Magazin :)